Miss Montreal geeft ‘Concert in the Sky’
14-07-2017 17:25:00 | Door: Max Vlugt | hits: 2977 | Tags:

Op zondag 23 juli geeft Miss Montreal twee mini-concerten op 50 meter hoogte. Slechts dertig luisteraars van Sky Radio maken kans om bij dit unieke concert aanwezig te zijn. Sanne Hans wordt samen met haar band op een platform met een hijskraan de lucht in gehesen. De luisteraars nemen plaats in echte attractiestoelen. 'Concert in the Sky' met Miss Montreal vindt plaats op de Tilburgse Kermis om 16.00 en 18.00 uur.

Sanne Hans (Miss Montreal): "Hoe tof is het om een concert te geven in de lucht? Ik heb begrepen dat we goed vast komen te zitten, dus dat het volkomen veilig is. Met slechts dertig fans en een semi-akoestische setting wordt het heel erg intiem, wat het natuurlijk extra spannend, maar ook heel bijzonder maakt."

In totaal maken dertig luisteraars kans om samen met een vriend/vriendin aanwezig te zijn bij één van deze concerten. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via de website van Sky Radio.

De Tilburgse Kermis, de grootste kermis van de Benelux, vindt plaats van 21 tot en met 30 juli 2017. Jaarlijks trekt de kermis, met ruim 200 attracties, 1,5 miljoen bezoekers.

talparadio.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie