Monique Botman vertrekt bij Omnicom Public Relations Group
25-08-2017 10:04:00 | Door: Marianna Beets | hits: 3161 | Tags:

Monique Botman, Managing Director social impact & creating shared value Omnicom Public Relations Group Nederland en voormalig Managing Director Porter Novelli Nederland, heeft te kennen gegeven het bureau per 1 september aanstaande te zullen verlaten. Zij was ruim 9 jaar werkzaam binnen Porter Novelli. Wat Monique hierna gaat doen is nog niet bekend.

Monique Botman: “Ik heb de afgelopen jaren met ontzettend veel passie en plezier binnen dit mooie bureau gewerkt. Aansprekende klanten, uitdagend werk en een uniek sfeer zorgen er voor dat iedere dag een nieuw avontuur is. De recente fusie met Ketchum en FleishmanHillard in de Omnicom Public Relations Group daagde mij uit om na te denken over de toekomst. En ik heb besloten dat dat een nieuwe stap wordt buiten het bureau. De komende weken neem ik de tijd om in alle rust over verschillende opties na te denken.”

Monique Botman startte in 2008 bij Porter Novelli. Zij gaf vorm aan de practice group Overheid & Non-profit, eerst als senior adviseur en later als Account Director. In 2014 volgde zij Frank Peters op als Managing Director van Porter Novelli Nederland. Monique werkte onder andere voor verschillende ministeries, provincies en gemeenten, De Nederlandsche Bank, Kamer van Koophandel en Hoogheemraadschap van Rijnland, maar ook voor meer commerciële klanten zoals Med-El, Topicus, Achmea, VGZ, Britvic en Beiersdorf. Voor Porter Novelli werkte ze bij diverse overheidsorganisaties zoals Rijkswaterstaat Noord-Holland, gemeente Heemskerk en de provincie Noord-Holland. Daar deed ze ervaring op in de volle breedte van het communicatievak.

Naast haar werk voor Porter Novelli is Monique actief in de vakgroep Corporate Communicatie van Logeion en is ze bestuurslid van de VPRA. 

www.omnicomprgroup.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie