Mooi Echt! modellenbureau met gewone-mensen-modellen
30-01-2017 09:29:00 | Door: Marianna Beets | hits: 5089 | Tags:

Merk- en communicatie expert Irene Overhoff-de Vos heeft het modellenbureau Mooi Echt! gelanceerd. De website mooiecht.nl van Mooi Echt!, een bureau voor visuele storytelling met gewone-mensen-modellen, is in de lucht.

Na zich jarenlang te hebben verbaasd over hoe lastig gewone-mensen-modellen te vinden zijn, besloot Irene in oktober Mooi Echt! op te richten. Nu, drie maanden later, heeft zij een modellenbase weten op te bouwen met 245 mensen die samen écht die afspiegeling van de samenleving zijn die ze voor ogen had.

Storytelling steeds belangrijker

Storytelling is eeuwenoud, maar in deze tijd waarin loyale klanten essentieel zijn, zeer belangrijk om de authenticiteit van de onderneming te laten zien. Met Mooi Echt! wordt ingespeeld op de toenemende vraag uit de markt. Steeds meer organisaties willen hun verhalen vertellen met beelden van ‘gewone mensen’. Geen modellen, maar mensen waarin hun klanten zich herkennen. Het hoeft allemaal niet perfect, juist liever gewoon. Zo bewees bijvoorbeeld de commercial van Zeeman in november waarin ‘alle soorten benen’ zijn te zien, ook een prothese.

Transparantie

Mooi Echt! is volledig transparant. Vooraf is het zowel voor de modellen, als voor de opdrachtgevers helemaal duidelijk waar ze aan toe zijn.

Irene Overhoff-de Vos: “Als opdrachtgever vond ik het altijd heel onhandig hoe on-transparant de huidige bureaus met de tarieven omgaan. Daarnaast was er altijd ‘gedoe’ over de afkoop van de rechten. Naast het soort modellen onderscheidt Mooi Echt! zich ook door met transparante tarieven en afspraken te werken. De tarieven zijn online direct inzichtelijk voor onze opdrachtgevers. De modellen weten dat de beelden door de opdrachtgever altijd en overal gebruikt kunnen worden. Ik hoop dat we het hiermee voor communicatieprofessionals een stuk makkelijker maken modellen in te zetten voor fotoshoots en videoproducties.”

www.mooiecht.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie