Moschino en Cara Delevingne in Release the Beast-campagne Magnum
09-05-2017 12:50:16 | Door: Katja Brokke | hits: 3041 | Tags:

Magnum kondigt de samenwerking aan met twee bekende namen uit de modewereld. Creative Director van Moschino Jeremy Scott en filmster en topmodel Cara Delevingne slaan de handen ineen met Magnum voor de nieuwe Release the Beast-campagne ter introductie van drie nieuwe Magnum Double-smaken.

Een korte film, geregisseerd door Jeremy Scott met een hoofdrol voor Cara Delevingne, geeft kijkers een idee van waar het Release the Beast- en Dare to go Double-gevoel over gaat. Ook de beasts zijn te zien, de illustraties die door Moschino speciaal voor de campagne ontworpen zijn en tot leven worden gebracht in de film. De beasts spelen later in de campagne nog een andere rol spelen, die onthuld wordt tijdens het Cannes International Film Festival op 18 mei.

Scott: “The collaboration with Magnum, from designing the beasts to directing the film has been beyond fun for me. Working with Cara was amazing, and being bold with fashion is something I try to bring to life in my work every day. Fashion is that element of expression that gives you pleasure and allows for you to show off your personality and attitude. It’s fun to be able to give people that outlet! I’m so excited for you to see what we’ll be sharing in Cannes – watch out for the beasts!”

Cannes

Magnum is dit jaar wederom aanwezig op het Cannes International Film Festival ter ere van de campagne en voor de lancering van de drie nieuwe smaken. Scott en Delevingne zijn aanwezig bij de onthulling op 18 mei. Magnum en Moschino zullen op deze avond wederom samenwerken om een feest op de Croisette te geven.

www.magnumicecream.com/nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie