Motivaction neemt onderzoeksbureau Trendbox over
03-01-2017 13:56:00 | Door: Ton Boom | hits: 3869 | Tags:

Met deze overname - vlak voor de jaarwisseling - garandeert Motivaction de opdrachtgevers van Trendbox de voortzetting en afronding van lopende projecten, en biedt zij continuïteit voor de onderzoeken in 2017.

Ook wordt het bedrijf hiermee uitgebreid met het respondentenpanel en de Life & Living-database van Trendbox. Met een aantal medewerkers wordt op dit moment gesprekken gevoerd over de overstap naar Motivaction.

Naam Trendbox wordt voortgezet

Algemeen directeur van Motivaction, Pieter Paul Verheggen: “Motivaction en Trendbox kennen elkaar al lang en de consumentenonderzoeken van Trendbox vormen een goede match met de onderzoeken die wij bij Motivaction uitvoeren.. Daarbij is de kennis op het gebied van consumententrends die is verzameld in ruim 20 jaar Life & Living-onderzoek uniek in Nederland en zullen wij die verder gaan ontsluiten voor onze opdrachtgevers. Motivaction zal de huidige database daarvoor blijven updaten en de consumententrends volgen. Bovendien onderzoeken wij of de Life & Living-database verrijkt kan worden met mediagegevens zodat wij nog gerichter marketing- en media-adviezen kunnen geven”.

Mogelijkheden voor onderzoek worden vergroot

Naast Trendbox met de Life & Living-database neemt Motivaction ook Het Nationale Panel met ruim 40.000 deelnemers over. Door dit panel te koppelen aan het StemPunt-panel van Motivaction heeft het bedrijf de beschikking gekregen over een respondentenpanel van ruim 130.000 deelnemers.

Commercieel directeur en managing partner Karel Slootman: “Motivaction is de afgelopen jaren gegroeid en met de mogelijkheden die de Life & Living-monitor en Het Nationale Panel ons bieden, zal deze groei versterkt worden. We zullen onze positie als het grootste, zelfstandige onderzoeksbureau van Nederland verder kunnen uitbouwen."

www.motivaction.nl
www.trendbox.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie