MyChannels kiest voor StreamOne
12-05-2017 16:16:26 | Door: Max Vlugt | hits: 3845 | Tags:

Het online video- en influencersnetwerk MyChannels, eind 2016 gekocht door De Persgroep, heeft StreamOne, de leidende online video oplossing voor uitgevers, uitgekozen voor het afspelen van al zijn online video’s.

Op het videoplatform MyChannels kunnen influencers en webtalenten hun video’s aanbieden en deze worden vanaf nu afgespeeld met de StreamOne Player.

Rogier Gerritsma, manager bij MyChannels: "We produceren en verzamelen digital series van hoge kwaliteit en wilden ook een video oplossing van hoge kwaliteit om onze video’s af te spelen. Na uitvoerig marktonderzoek is StreamOne geselecteerd vanwege de eenvoudige integratie in onze workflow, goede en snelle service en toekomstvaste features en roadmap. We zijn zeer tevreden met het eindresultaat en hoe StreamOne ons heeft geholpen om ons video platform nog beter te maken."

Auke Damstra, CCO van StreamOne: "Het is onze missie om bedrijven te helpen bij het managen, publiceren en monetizen van video content op meerdere schermen en via alle gewenste brands. We zijn blij met het vertrouwen dat MyChannels in ons stelt."

www.streamone.tv
www.mychannels.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie