NEXTBASE kiest Progress Communications
19-05-2017 20:17:37 | Door: Max Vlugt | hits: 2226 | Tags:

NEXTBASE, de Europese marktleider op het gebied van dashcams, kiest Progress Communications voor zijn pr- en communicatieactiviteiten in de Benelux. Samen met Progress Communications is NEXTBASE van plan zijn Benelux-activiteiten uit te breiden door middel van verbeterde communicatie over zijn productaanbod en het aanhalen van de banden met retailers die al NEXTBASE-producten verkopen in België, Nederland en Luxemburg. Progress Communications vormt het aanspreekpunt voor informatie, nieuws en reviews.

NEXTBASE is een Europese producent van dashcams en draagbare automotive-entertainmentsystemen. Het bedrijf, dat is gevestigd in het Verenigd Koninkrijk, richt zich op het leveren van kwalitatieve producten die aansluiten op de marktbehoeften, zonder overbodige extra’s. De kwaliteit van de producten wordt gegarandeerd door middel van klantreviews, continue ontwikkeling en Europese regelgeving en veiligheidseisen. Op deze manier biedt het bedrijf de beste en veiligste voertuigaccessoires.

De NEXTBASE iN-CAR CAM™ 312GW Dash Cam is Europa’s bestverkopende dashcam met opnamen van hoge kwaliteit in Full 1080p HD en met 30fps. Net als de andere NEXTBASE-dashcams wordt de iN-CAR CAM™ 312GW Dash Cam geleverd met het Click & Go Powered Magnetic Car Mounting-systeem. Distributeurs voor NEXTBASE zijn Autovision (Nederland) en AVC Enterprises (België en Luxemburg).

Richard Browning, Sales Director bij NEXTBASE: "Onze prioriteit is het leveren van de beste kwaliteit – en dat geldt niet alleen voor onze producten, maar ook voor onze pr- en communicatieactiviteiten. NEXTBASE-dashcams zetten de Britse verzekeringsmarkt op zijn kop. Dankzij de uitzonderlijk goede opnamekwaliteit van onze producten worden deze door alle grote Britse verzekeraars geaccepteerd als bewijs bij ongelukken. Daarnaast geven veel verzekeraars bij gebruik van onze dashcams kortingen. In de toekomst gaan we ook samenwerken met grote verzekeraars in de Benelux en we zijn er zeker van dat Progress Communications ons kan helpen onze doelstellingen te behalen. Wat ons over de streep trok, was hun jarenlange ervaring in consumentenelektronica en hun uitgebreide medianetwerk."

Stella Jansen, Managing Director van Progress Communications: "We zijn blij om NEXTBASE aan ons klantenbestand toe te voegen. We kijken ernaar uit om NEXTBASE te ondersteunen en de sales en brand awareness van het bedrijf in de Benelux te vergroten. Als marktleider in dashcams in het Verenigd Koninkrijk sluit het merk perfect aan op ons klantportfolio in consumentenelektronica. We staan te trappelen om met NEXTBASE samen te werken en voorspellen een succesvol en effectief partnership."

www.next-base.com
www.progresscommunications.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie