NN hoofdsponsor Zevenheuvelenloop
02-06-2017 11:50:00 | Door: Marianna Beets | hits: 5476 | Tags:

NN is de nieuwe hoofdsponsor van de Zevenheuvelenloop. De komende drie jaar heet dit Nijmeegse hardloopevenement de NN Zevenheuvelenloop. Naast de NN CPC Loop Den Haag en de NN Marathon Rotterdam is dit het derde grote loopevenement waarbij NN als supporter van alle hardlopers betrokken is.

Sinds 2015 is NN Group actief betrokken bij diverse activiteiten in de hardloopsport die erop gericht zijn om mensen te helpen bij het behalen van hun sportieve doelen. In april 2017 is ook het NN Running Team gepresenteerd, het eerste professionele running team ter wereld. Ook leden van het NN Running Team zullen deelnemen aan de NN Zevenheuvelenloop.

Remco Barbier, Manager Branding van NN Group: "De Zevenheuvelenloop is een uniek evenement met een rijke historie waar jaarlijks tienduizenden enthousiaste hardlopers aan deelnemen, van topatleten tot recreatieve hardlopers en kinderen. Met vernieuwende activaties willen we de beleving van het evenement nog verder verbeteren. Ook zullen we onderzoeken of het record op deze 15 km wedstrijd de komende jaren kan worden verbroken."

Ronald Veerbeek, directeur van de organiserende Stichting Zevenheuvelenloop: "Dat NN zich heeft verbonden aan de Zevenheuvelenloop geeft vertrouwen voor de toekomst van het evenement. Het maakt ons trots dat dé supporter van alle hardlopers dé najaarsklassieker in de Nederlandse hardloopwereld wil ondersteunen."

In 2017 vindt het Zevenheuvelenweekend plaats op zaterdagavond 18 en zondag 19 november.

www.nnzevenheuvelenloop.nl 
www.nn.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie