NRC Q verliest eigen website
11-02-2016 16:15:00 | Door: Ton Boom | hits: 3664 | Tags:

Door Jeroen Mirck - MarketingTribune | Media. NRC Q heeft geen eigen website meer. Het zakelijke zusje van NRC Handelsblad is in de website van de moederkrant geschoven. De abonnees zijn hierover per mail geïnformeerd. De aanpassing houdt verband met de vernieuwde website NRC.nl.

Sinds NRC een paar maanden terug de eigen website heeft vernieuwd, is het niet meer logisch om Q als losse entiteit te beschouwen, bevestigt NRC-hoofdredacteur Peter Vandermeersch desgevraagd aan Villamedia.nl. Q blijft verder gewoon bestaan en zich focussen op zakelijke en concrete artikelen voor de young professional. Van samenvoegen met bijvoorbeeld de economieredactie is geen sprake. Het zijn echt twee verschillende dingen."

Het onderbrengen van Q bij NRC.nl heeft volgens Vandermeersch al zijn vruchten afgeworpen, in de vorm van meer clicks voor de zakentitel. Abonnees kunnen met ingang van deze week naast de stukken uit Q ook de artikelen op de rest van de website van NRC lezen. Het abonnementsbedrag (5 euro per maand) blijft onveranderd. Met deze actie heeft NRC dus het bereik van zijn nieuwssite in één klap vergroot.

www.nrc.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie