NU.nl en Indeed werken samen voor vacatures
07-03-2019 09:45:05 | Door: Saskia van Weert | hits: 5654 | Tags:

NU.nl en Indeed zijn een samenwerking aangegaan op het gebied van vacatures. De nieuwssite brengt nieuws en achtergronden over carrières, waarna de koppeling wordt gemaakt naar Indeed voor het vacatureaanbod. Dat maakt Sanoma bekend. 

Werkgevers kunnen via de nieuwssite voortaan ook vacatures plaatsten op Indeed om zo de ideale kandidaat voor een functie te vinden.

Hendrik-Jan Staal, Manager New Business bij NU.nl: “Door het bundelen van de krachten van Indeed en NU.nl bieden we de bezoekers iets interessants. Beide partijen blijven in hun kracht. NU.nl door te komen met interessante content voor je carrière en Indeed middels het vacatureaanbod. Ik ben blij dat we met Indeed een sterke partner hebben gevonden voor deze consumentenpropositie.”

Sander Poos, Managing Director van Indeed Benelux: “Door de samenwerking tussen NU.nl en Indeed verbinden de grootste nieuwssite en de grootste vacaturesite zich aan elkaar. Door zichtbaar te zijn op een plek waar werkzoekenden zich al begeven, komen zij ook hier in aanraking met potentiële werkgevers en relevante carrièrekansen. Op die manier kunnen wij onze missie vervullen: mensen aan een baan helpen.”

www.nu.nl
www.indeed.nl
www.sanoma.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie