NU.nl werkt samen met Studio040 voor Eindhovens nieuws
07-02-2019 09:41:00 | Door: Saskia van Weert | hits: 2859 | Tags:

Lokaal nieuws uit Eindhoven is voortaan ook te zien in de app van NU.nl. De nieuwssite is een samenwerking aangegaan met Studio040.

Mensen uit de Brabantse stad die hun locatie delen met de app, zien voortaan een blokje lokaal nieuws op de voorpagina van de app van NU.nl.

Gert-Jaap Hoekman, hoofdredacteur van NU.nl: "Na de steden in de Randstad, wonen in Eindhoven de meeste NU.nl-gebruikers. Ik ben dan ook hartstikke blij dat we onze app voor Eindhovenaren completer kunnen maken met regionaal nieuws.”

Michiel Bosgra, hoofdredacteur van Studio040: "Studio040 brengt dagelijks veel nieuws uit Eindhoven. Door deze samenwerking met NU.nl bereiken we een groep mensen die ons nieuws nu misschien nog niet ziet."

Regionaal nieuws is al bijna vijf jaar onderdeel van de nieuwsapp. Er zijn samenwerkingen met nieuwsbedrijven uit Alphen aan den Rijn (alphens.nl), Amsterdam (AT5), Breda (BredaVandaag), Den Haag (Dagblad 070), Groningen (gic.nl), Haarlem (NH Nieuws), Leiden (Sleutelstad), Midden-Zeeland (De Bode), Utrecht (DUIC) en West-Brabant (De Bode). 

www.nu.nl
www.studio040.nl

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie