Nederlands MediaNetwerk lanceert DeMediaBelofte van het Jaar
28-09-2015 18:30:00 | Door: Bas Vlugt | hits: 3821 | Tags:

Dit jaar wordt voor de eerste keer de DeMediaBelofte van het Jaar gekozen. Deze nieuwe prijs wordt in het leven geroepen door het Nederlands MediaNetwerk in samenwerking met Result Recruitment.

Bas Vlugt, oprichter van het Nederlands MediaNetwerk: "De dynamiek in media en marketingcommunicatie is ongekend. Veel van die dynamiek wordt gedragen of zelfs veroorzaakt door jong talent. Het talent is niet alleen jong maar natuurljk ook nieuw en anders. De gevestigde orde kijkt naar de nieuwe generatie, zij zijn het. Wij vinden dat jongt talent moet worden gehoord. Met DeMediaBelofte van het Jaar willen wij jong mediatalent een podium bieden."

1000 professionals in media en marketingcommunicatie kiezen DeMediaBelofte 2016 uit een longlist. Iedereen mag mediatalenten voordragen voor de longlist.

De komende dagen publiceren wij de voordrachten van mensen die zelf ook voor deze prijs in aanmerking hadden kunnen komen, als deze 10 of 20 jaar geleden al had bestaan.

Hier staan de talenten die zijn voorgedragen door Guy Grimmelt, Marketing en Business Development Director bij Exterion Media.

Hier staan de talenten die zijn voorgedragen door John Olivieira, Marketing Strategist.

Hier staan de talenten die zijn voorgedragen door Bert Hagendoorn, Consultant for Creative Agencies.

Hier staan de talenten die zijn voorgedragen door Janneke Niessen
, co-founder Improve Digital.

De feestelijke huldiging zal zijn tijdens het DeMedia100 Diner op 2 december in Amsterdam.


Update 5 november: De nominaties zijn bekend! Ze staan hier

 

 

DeMediaBelofte van het Jaar wordt gesponsord door