Nederlandse startup Store-E wil storytelling werkbaar maken voor het MKB
31-01-2017 10:51:00 | Door: Max Vlugt | hits: 2279 | Tags:

Nederland is een marketingplatform rijker. Store-E maakt content marketing en storytelling voor ieder bedrijf werkbaar en betaalbaar. Deze online tool helpt bij het maken en beheren van perfecte content en genereert media zoals websites, e-zines en zelfs e-learnings. Dankzij de publicatietool is content altijd up-to-date, ook op de diverse gekoppelde sociale media.

Helemaal gloednieuw is de marketingtool niet meer. Het afgelopen jaar hebben de eerste gebruikers gebruik gemaakt van de bèta versie. Dit was nodig om te ervaren hoe de tool presteert en om de functionaliteiten door te ontwikkelen tot een compleet basisproduct. Versie 1.0 is een complete basis en de ontwikkelaars hebben nog een wensenlijst met doorontwikkelingen. Functionaliteiten waar gebruikers heel blij van worden. Deze wensen worden door middel van updates aangevuld op het basisproduct. Een aandachtspunt komende tijd wordt ook de vertaling naar andere talen.

We ondernemen in een wereld waar beeldschermen en mediavariaties explosief toenemen. Een wereld waarin adverteren plaats maakt voor het boeien en binden van (potentiële) klanten door middel van contentmarketing via websites en sociale media. Dit moet er toe leiden dat ondernemers makkelijker gevonden kunnen worden in de zoekmachines en (aankomende) digitale assistenten. Dit biedt uitdagingen voor ondernemingen. De bedrijven die het goed voor elkaar hebben groeien en bloeien. Meer bedrijven echter hebben helaas niet de kennis, tijd of het budget om zich aan te passen.

Deze oplossing maakt het mogelijk om al voor een klein bedrag te beschikken over innovaties op het gebied van online marketing en houdt de marketing activiteiten werkbaar en betaalbaar. Store-E helpt bij de creatie van media, van goede seo- en social proof content en de verspreiding daarvan. Zoekmachines, digitale assistenten (siri, cortana) en sociale media doen de rest. Het is tijd dat het MKB bedrijven de inhaalslag maken vinden de ontwikkelaars.

Het is steeds belangrijker om content los te managen van de website of het (advertentie)platform waarop het getoond wordt. Daarom werd de storytelling tool Store-E ontwikkeld. Store-E ontstond vanuit de vraag waarom content gemanaged moet worden in verschillende Content Management Systemen. Het is bijvoorbeeld tijdverspilling om eerst iets op de website te moeten plaatsen en vervolgens in te loggen in diverse sociale kanalen om dit door te plaatsen. Ze bieden met Store-E een contentmarketing platform om content te creëren, te managen en te publiceren in een netwerk van media.

Store-E biedt de mogelijkheid om bestanden te beheren. Het maakt niet uit welk bestandstype er voor foto's en video's geldt. Het systeem maakt complete bestandensets in diverse formaten, zodat het altijd op ieder apparaat perfect getoond kan worden. Omdat ondernemers (potentiële) klanten moeten boeien en binden met content, biedt Store-E de mogelijkheid om meerdere websites, e-magazines en e-learnings te generen en deze eenvoudig centraal te managen. Een eigen content netwerk per product of doelgroep behoort nu dus tot de mogelijkheden. Voor wie interesse heeft zijn er ook mogelijkheden om sites/portals te delen waarop meerdere bedrijven content kunnen publiceren. Ideaal voor communities of winkelcentra.

Het creëren van perfecte content wordt eenvoudig door middel van aanwijzingen bij de diverse invulvelden. Vanuit de content genereert Store-E zelf sociale doorvertalingen en wordt content voorzien van SEO informatie. Voor de ervaren gebruiker is het mogelijk deze gegenereerde informatie te verbeteren. Eénmaal klaar publiceer je met één klik de content (of samenvattingen) op website(s), sociale media en binnen een netwerk van hotspots.

www.store-e.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie