Net5 onderzoekt: klussen is slopend voor je seksleven
04-10-2016 10:40:00 | Door: | hits: 2464 | Tags:

Naar aanleiding van de start van het tv-programma House Rules heeft Net5 een onderzoek laten uitvoeren door marktonderzoeksbureau Centron. Hieruit blijkt dat een grote verbouwing bij ruim 1 op de 4 Nederlanders tot minder seks leidt. Ook geeft 30% aan dat een flinke klus kan leiden tot het einde van een relatie. Bij 10% is dit zelfs al een keer gebeurd. Of dit ook geldt voor de vijf stellen die elkaars huis gaan verbouwen in House Rules is vanaf woensdag 5 oktober om 20.30 uur te zien bij Net5. De presentatie is in handen van Daphne Bunskoek.

Klussen is populair
Het onderzoek toont aan dat bijna de helft van de Nederlanders het afgelopen jaar een flinke klus of verbouwing heeft uitgevoerd. 45% zegt klussen 'best leuk' te vinden en 12% 'erg leuk'. De meeste mensen beschouwen zichzelf niet als 'ervaren' klusser.

Man versus vrouw
68% van de Nederlanders met een relatie klust het liefst samen met de partner. Grappig detail is dat vrouwen (78%) liever met hun partner klussen dan mannen (58%) dat doen. Bijna driekwart van de vrouwen zegt dat de partner beter klust; slechts 21% van de mannen vindt de partner beter klussen dan zijzelf. Ruim de helft van de mannen geeft aan dat zij de klussen uitvoeren die hun partner bedenkt.

Wildvreemden
Daarnaast gaf 84% van de ondervraagden aan nooit een wildvreemde (die geen professional is) in zijn of haar huis te laten klussen. Op zich niet gek, maar wel opvallend als je bedenkt dat de stellen uit House Rules hun huizen juist wel door compleet onbekenden laten verbouwen. Hoe dit verloopt is te zien in House Rules vanaf woensdag 5 oktober bij Net5.

www.net5.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie