New Dutch Wave aanwezig op SXSW in Austin
07-03-2018 18:09:00 | Door: Max Vlugt | hits: 3187 | Tags:

Nederland is one to watch op het gebied van creativiteit en innovatie. Voor het tweede achtereenvolgende jaar is New Dutch Wave aanwezig op SXSW in Austin van 11 tot en met 15 maart. De Waller Ballroom op de hoek van 6th Street en Sabine, wordt dan tijdelijk getransformeerd tot het New Dutch Wave House, wat het epicentrum zal zijn van Nederlandse innovatie, ondernemerschap, creativiteit en startups. Op de Trade Show is de New Dutch Wave stand te vinden. Meer dan 50 partners reizen mee en zorgen gezamenlijk voor een interessant programma.

Op zondag 11 maart gaat als eerste de New Dutch Wave stand op de Trade Show open voor bezoekers. Het ontwerp van de stand, gemaakt door Formnation, is opvallend door het strakke design en het groene hart. De partijen die Nederland vertegenwoordigen op de beurs zijn Appical, Bartimeus, De Stroopclub, Gemeente Amsterdam, Gemeente Rotterdam, Startup Amsterdam en Startup Rotterdam, met dagelijks roulerende startups, The Cirqle en The Endeavour Group.

Het New Dutch Wave huis in het centrum van Austin gaat vanaf maandag 12 maart open voor publiek. Er wordt gestart met de New Dutch Wave startup competition, powered by innogy. Ook staat de rest van het middagprogramma in het teken van Startups. Special Envoy van StartupDelta, Constantijn van Oranje leidt een panel over het inzetten van blockchain oplossingen om grote maatschappelijke problemen op te lossen. Vervolgens vindt er een matchmaking sessie plaats om startups te koppelen aan potentiële investeerders, media, incubators en corporates. 

Kijk voor het volledige programma op www.newdutchwave.com.

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie