New Scientist organiseert het Gala van de Wetenschap
13-10-2017 12:49:08 | Door: Marianna Beets | hits: 3837 | Tags:

De wetenschap ontwikkelt zich razendsnel en inspireert. Grote, kleine, gecompliceerde en op het eerste gezicht simpele vragen komen tijdens het vijfde Gala van de Wetenschap aan bod.

Wetenschap ontwikkelt snel en is soms moeilijk bij te houden. Toch vindt New Scientist, het maandelijkse tijdschrift over wetenschap en technologie, dat iedereen ervan moet kunnen genieten. Daarom organiseert New Scientist wederom het Gala van de Wetenschap.

Topwetenschappers komen bijeen en leggen de nieuwste ontwikkelingen in hun vakgebied bloot. Ook verzorgt technologiemuseum NEMO een live-experiment en wordt de Robbert Dijkgraaf Essayprijs uitgereikt door Robbert Dijkgraaf zelf. André Kuipers geeft tijdens de avond de aftrap met een blik op wetenschap vanuit zijn ervaringen in de ruimte. De actuele line-ip van sprekers: Ronald Hanson, hoofdredacteur New Scientist, Jo van den Brand, Kitty Nijmeijer, Damiaan Denys, Pamela Habibovic, Walther Ploos van Amstel, Julia Cramer, Susanne Balm, George van Hal, Rob van Hattum, Eltje Bos, Irene van Renswoude en Marcel Latuperissa.

Het Gala van de Wetenschap vindt dit jaar plaats op dinsdag 28 november in Stadsschouwburg Amsterdam.

Kijk voor het volledige programma op Gala van de Wetenschap.

www.newscientist.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie