Niels van der Plas en Christo Klumper naar Sterk Werk Communicatie & Content Marketing
18-05-2017 09:15:00 | Door: Marianna Beets | hits: 2401 | Tags:

Sterk Werk Communicatie & Content Marketing breidt zijn team per direct uit met Niels van der Plas en Christo Klumper. De gelijktijdige aanstelling van de twee tekent de groei die het bureau momenteel doormaakt.  

Van der Plas gaat aan de slag als consultant bij Sterk Werk. In die functie draagt hij onder meer bij aan de totstandkoming van communicatieplannen, perslobby’s en (social) content voor klanten. Een compleet nieuw gezicht is Niels niet; hij liep hiervoor al stage bij Sterk Werk. Zijn studie stond volledig in het teken van communicatie. Na de International Bachelor Communication & Media aan de Erasmus Universiteit Rotterdam volgde hij de Master Persuasive Communication aan de Universiteit van Amsterdam.

Van der Plas: “Elke communicatiestrategie mondt uit in concrete plannen en output. Bedrijven adviseren hoe zij deze vertaalslag kunnen maken en betrokken zijn bij de uitvoering, is voor mij de perfecte combinatie.”

Klumper voegt zich als multimedia vormgever bij het team van Sterk Werk. In deze functie draagt hij niet alleen bij aan de visuele communicatie van klanten, maar ook aan die van het bureau zelf. Eerder volgde Klumper de opleiding tot Interaction Designer aan de Haagse Hogeschool en werkte hij als webredacteur voor International Film Festival Rotterdam. Daar zorgde hij onder meer voor de online promotie van evenementen, stills in filmzalen en campagnebeelden op locaties.

Klumper: “Ik ben ervan overtuigd dat ik op deze plek veel kan leren van mijn collega's,” zegt hij daar zelf over. “Ook kan ik me hier ongetwijfeld verder ontwikkelen in de prachtige wereld van de grafische vormgeving.”

Sietse Pots, Managing Director bij Sterk Werk Communicatie & Content Marketing: “De ontwikkelingen in het communicatievak gaan razendsnel. Met de uitbreiding van ons adviseursteam én de toevoeging van een multimedia vormgever kunnen we onze dienstverlening nog verder uitbreiden.”

www.sterkwerk.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie