Digitaal label VIVAT officieel van start
06-11-2017 11:34:00 | Door: | hits: 3391 | Tags:

NowGo, het digitale label van VIVAT, lanceert vandaag haar eerste commercial. De commercial voor autoverzekeringen is de eerste in een reeks commercials die online te zien is.       

Jeroen de Graaf, directeur merk & communicatie van VIVAT: "NowGo is opgericht vanuit de overtuiging dat verzekeren vandaag de dag veel transparanter en gemakkelijker kan. Geen ingewikkelde formulieren, lange wachttijden of onduidelijke informatie. NowGo biedt digitale oplossingen om het leven makkelijker en leuker te maken. Wij richten ons met nowGo voornamelijk op de 'early adaptors'. Dit zijn veelal jongvolwassenen die hun financiële zaken graag zelf regelen. Zij zoeken ook liever zelf uit wat het beste bij hen past. Vrijheid en nieuwe ervaringen opdoen zijn voor hen belangrijk. Met nowGo spelen wij hier naadloos op in."       

De reeks nieuwe commercials is voor nowGo gemaakt in samenwerking met reclamebureau RLVNT. Opvallend aan de commercials is dat deze in het geheel achterstevoren (in reverse) worden afgespeeld. Met dit effect wil nowGo laten zien dat je pas echt kan genieten vanaf het moment dat je voor nowGo hebt gekozen.    

De Graaf: "In juli van dit jaar zijn we live gegaan met de eerste nowGo verzekeringsproducten, zoals auto-, reis- en woonverzekeringen. We positioneren nowGo als nieuwe financiële serviceprovider die in de toekomst, naast verzekeringen, ook digitale diensten wil bieden die het leven makkelijker en leuker maken. De verzekeringen zullen daar natuurlijk altijd centraal in blijven staan. De nowGo producten zijn inmiddels al aardig populair aan het worden onder de beoogde doelgroep. We zijn trots op ons nieuwe online merk en zijn er klaar voor om deze nu breder in de markt bekend te maken. We lanceren onze campagne de komende tijd online, omdat onze doelgroep dagelijks op het internet te vinden is."  

www.nowgo.com
www.vivat.nl
www.rlvnt.nl


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie