Nieuw kantoor en overname Beast.io. voor Triple
17-01-2018 13:36:00 | Door: Katja Brokke | hits: 3330 | Tags:

Het in Alkmaar gevestigde techbedrijf Triple breidt haar creatieve profiel fors uit met de overname van digital creative agency Beast.io. en opent vandaag tevens haar nieuwe kantoor in Amsterdam.

De twee ondernemingen gaan onder de naam Triple verder. De focus van Triple ligt op innovatie en zet strategische en technische inzichten in om klanten door de digitale storm te loodsen. Tom Romkes (Beast, rechts op de foto) wordt Design Director van Triple.

Hannes van Raaij, creatief directeur van Triple (links op de foto): “Door het omarmen van de nieuwste technologieën, zorgt Triple dat deze op een gebruiksvriendelijke en creatieve manier toegepast worden. We kennen Beast goed en zagen een enorme match wat betreft cultuur en expertise. Met de overname bouwen we onze design en ux expertise nog verder uit. We werkten al veel samen en het samenvoegen zorgt dat we hier nog meer slagkracht hebben.”

Romkes: “De aansluiting bij Triple versterkt onze uitvoerende kracht en biedt ons de mogelijkheid onze plannen en ambities sneller te realiseren en nog innovatiever werk voor onze klanten te maken. We zijn praktisch al familie en onze cultuur en focus sluit naadloos aan bij Triple. Wij zijn ook bijzonder blij en trots dat we onder de paraplu van Triple verder gaan."

www.wearetriple.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie