Nieuwe website van NRC vandaag live
13-10-2015 16:16:00 | Door: Bas Vlugt | hits: 3918 | Tags:

Vandaag is de nieuwe website van NRC live gegaan. Vanaf vandaag vind je op nrc.nl naast het belangrijkste nieuws alles wat NRC te bieden heeft: alle stukken uit NRC Handelsblad, nrc.next en NRC Q helder, toegankelijk en overzichtelijk gepresenteerd, aangevuld met onze digitale schatkist: het hele archief.

De site is niet langer gemaakt door één internetredactie maar door alle redacteuren en correspondenten van NRC, die de klok rond het laatste nieuws brengen, de meest diepgravende achtergronden schrijven, de scherpste interviews afnemen, de meest indrukwekkende fotoseries samenstellen en intelligente verstrooiing bieden.

Kwaliteitsjournalistiek kost geld. Daarom is toegang tot de site betaald. De lezer die nog geen abonnee is, krijgt de eerste paar stukken per maand van het huis. Daarna wordt hij uitgenodigd abonnee te worden.

Ook is er hard gewerkt aan de toegankelijkheid van het nieuws. Niet alleen in de verrijkende online vormen, ook door de sterk verbeterde laadtijden.

Zo kan de bezoeker op deze mobile first website veel sneller alle informatie tot zich nemen, gemakkelijker delen en kan het nieuwsaanbod zich in de toekomst aanpassen aan het leesgedrag en het device waarmee de site bezocht wordt door de lezer.

www.nrc.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie