Nostalgische televisiezender ONS behaalt kijkcijferrecord
04-01-2017 16:51:00 | Door: Bas Vlugt | hits: 2525 | Tags:

Nostalgische televisiezender ONS heeft op Nieuwjaarsdag een kijkcijferrecord behaald met een bereik van bijna 500.000 kijkers. Nooit eerder werden zo veel kijkers op één dag bereikt.

Gerrit van Dijk, verantwoordelijk voor televisiezender ONS: "Het kijkcijferrecord geeft aan dat er nog steeds een markt is voor lineair televisiekijken. Met name de oudere doelgroep, waar ONS zich op richt, heeft behoefte aan ouderwets kijken en weet deze zender met een grotendeels nostalgische programmering steeds vaker te vinden. In een tijd waarin televisie kijken meer en meer versnippert en content op zo veel andere plekken te vinden is dan enkel op de ouderwetse beeldbuis, zijn wij een baken van rust en herkenning voor veel mensen. Bij ONS kun je nog genieten van televisie zoals dat vroeger gebruikelijk was. Met nostalgisch amusement, films en series.”

Sinds september 2015 is ONS te zien op de Nederlandse televisie. Het kanaal is een voortzetting van de nostalgische zender NostalgieNet en onderscheidt zich met programma’s die terugkijken op vroeger, amusement uit vervlogen tijden, speelfilms en series zoals Sil de Strandjutter, Dad’s Army en Ciske de Rat. ONS is beschikbaar voor ruim 5 miljoen huishoudens.

ONS is onder andere te ontvangen op kanaal 50 in het basispakket van Ziggo. Ook bij alle andere providers in Nederland is ONS in het pakket opgenomen.

www.kijkbijons.nl


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie