Nsecure en BLiS Digital sluiten partnerovereenkomst
31-03-2017 08:06:00 | Door: Arjen Westra | hits: 4191 | Tags:

Nsecure, specialist op gebied van safety & security, en BLiS Digital, specialist in digitale innovatie gaan samen werken aan digitale oplossingen voor een veiligere wereld.

Beide bedrijven hebben dit bekrachtigd in een unieke partnerovereenkomst waarin ze elkaar zullen aanvullen en versterken en stappen zullen gaan zetten op het gebied van digitale innovatie.

Met de partnerovereenkomst zullen de kennis en ervaring op het gebied van safety & security van Nsecure, en expertise van BLiS Digital op het gebied van digitale innovatie worden samengevoegd.

Hans van Driel, Nsecure: “De wereld om ons heen verandert snel en ook digitale technologie ontwikkelt zich in rap tempo. Eisen die hierdoor aan mensen en organisaties worden gesteld op gebied van veiligheid en privacy worden steeds strenger. De software- en data-gedreven oplossingen die hieruit zullen voortkomen zullen Nsecure’s klanten in staat stellen om hun beveiliging, toegangsverlening en het voldoen aan regelgeving slimmer en efficiënter te regelen.”Dirk Jan Los, BLiS Digital: "Ik vind dat we een mooie overeenkomst hebben gesloten: we ontwikkelen niet alleen software, maar participeren op een ondernemende manier in de samenwerking. Wij doen waar wij goed in zijn en de mensen van Nsecure doen waar zij goed in zijn. Nu kunnen we samen producten maken die de safety & security wereld zullen innoveren en kunnen we met elkaar doorgroeien."

www.weareblis.com
www.nsecure.nl


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie