NykampNyboer wordt VIM Group
05-09-2017 12:41:00 | Door: Max Vlugt | hits: 2745 | Tags:

NykampNyboer verandert de naam in VIM Group. In de afgelopen 25 jaar is het bedrijf uitgegroeid tot een autoriteit in merkimplementatie en merkmanagement met steeds meer belangen in het buitenland. De keuze om onder één merk verder te gaan is een logische stap naar de toekomst.

VIM Group

Deze nieuwe stap benadrukt de wens om grenzen te verleggen, letterlijk en figuurlijk. De dienstverlening in het buitenland groeit sterk en vraagt om eenduidige presentatie. VIM Group is daarbij een heldere, internationale naam die refereert aan de oorsprong van het bedrijf: visual identity management.

Een nieuwe naam, de missie blijft

In een wereld die steeds complexer wordt, functioneren merken als bakens met ongekende mogelijkheden om contact te leggen, verbinding te maken en relaties te bouwen. Hiervoor is het nodig dat bedrijven hun belofte waarmaken en hun visuele identiteit coherent uitdragen. 

VIM Group is de grondlegger van merkimplementatie en merkmanagement en biedt een breed klantenpakket ongeëvenaarde en onafhankelijke kennis en ervaring. De focus ligt daarbij op de bedrijfsmatige organisatie rondom het merk, om de merkprestatie -ook digitaal- continue te verbeteren.

Vestigingen in binnen- en buitenland

Vanuit kantoren in Amsterdam, Hengelo, Frankfurt, München en Londen is VIM Group verbonden met haar partners en blijft de dienstverlening met de thuismarkt intact.

Laurens Hoekstra, managing partner VIM Group: "Wij helpen merken zich te onderscheiden en hun belofte te bewijzen. Dat doen we wereldwijd én om de hoek, via alle merkuitingen die je kunt bedenken. Uniek is onze bedrijfsmatige aanpak. Daarbij zorgen we niet alleen voor touch points aan de voorkant, maar ook voor de inrichting van alle processen aan de achterkant."

www.vim-group.com