OMS lanceert OMX, sales house voor online radio
03-04-2017 07:42:00 | Door: Bas Vlugt | hits: 3190 | Tags:

OMX, is het digitale onderdeel van spotorganisatie OMS en vertegenwoordiger van de ruim 35 digitale audioplatformen van 538, Radio Veronica, 100% NL, Sublime FM, SLAM!, Sky Radio en Radio 10. OMX introduceert per april 2017 één-op-één bereik via digitale audio. Het doel van OMX is om de impact van audio te combineren met de diverse mogelijkheden die digitaal adverteren te bieden heeft.

OMX biedt haar adverteerders vanaf heden de mogelijkheid van unicasting aan. Hiermee vergroot zij haar targeting mogelijkheden, welke uniek zijn in de Nederlandse digitale audio markt. Zo kan vanaf vandaag onder andere op basis van regio, tijdvak en device een digitale audio campagne worden ingezet om de gewenste doelgroep op ieder moment te bereiken.

Joris van der Pol, Algemeen directeur OMS: “Met de focus op innovatie en techniek laat OMX zien dat de audio markt volop in beweging is. OMX wil naast marktleider in FM ook een leidende rol op het gebied van digitale audio innemen.”

Digitale audio is een sterk medium om de relevantie van een boodschap te vergroten. Uit onderzoek is gebleken dat digitale audio 33 procent bereik toevoegt aan FM. Daarnaast stijgt ook de aankoopintentie met gemiddeld 116 procent wanneer luisteraars worden bereikt via zowel digitale als FM audio.

Voor komend jaar heeft OMX allerlei ontwikkelingen op haar digitale audio roadmap staan. Op korte termijn zullen de FM streams worden toegevoegd aan het digitale bereik en zal de eerste echte Nederlandse programmatic audio campagne door OMX gefaciliteerd worden.
 
OMS is een verkooporganisatie voor audio in Nederland. Aandeelhouders Talpa Radio en RadioCorp vormen samen OMS, een belangrijke speler op de audiomarkt. Met haar brede portfolio van stations; 538, Radio 10,   Sky Radio, Radio Veronica, 100% NL, SLAM!, Sublime FM en de digitale audioplatformen van OMX is OMS een waardevolle aanvulling op elke mediaplan.

www.oms.fm


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie