OMS opent productiestudio OMS Studio
26-06-2017 09:32:00 | Door: Katja Brokke | hits: 4064 | Tags:

Het doel van OMS Studio is om de kwaliteit van audiocommercials naar een consistent hoog niveau te brengen als audiopartner voor adverteerders, creatieven en bureaus.

Door nieuwe ontwikkelingen op het gebied van adverteren op digitale audio ontstaat er vraag naar diversiteit aan radiocommercials. Met OMS Studio is het vanaf nu mogelijk om het effect van een commercial te vergroten door elke creatie per doelgroep of radiozender te customizen.

Samen met Top Format ontwikkelde OMS de OMS Studio gevestigd in Haarlem. Op deze nieuwe locatie beschikt OMS Studio over 3 control rooms, 2 vocal studio’s, verse inspiratie en brede expertise van het audio vak.

Joris van der Pol, algemeen directeur van OMS: “Met OMS Studio wil OMS de samenwerking met adverteerders, media- en reclamebureaus versterken door samen mooie audio te maken. Met OMS Studio hebben we een top team aan creatieven om dit te realiseren.”

Frank Kok, algemeen directeur van Top Format: “OMS Studio staat voor hoogwaardige audio én creatie. Er is veel ruimte voor een kwaliteitsslag: OMS Studio vult die ruimte hoorbaar in met een sterrencast voor audio: ons creatief team eigen conceptdenkers, een nieuwe generatie fulltime componist-producers, bekwame productie skills, nagelnieuwe studio’s en vooral: passie voor elke milliseconde audio.”

Het Nederlands MediaNetwerk was bij de lancering van OMS Studio in Cannes:

www.oms.fm

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie