OMS nummer 1 radio sales house, versterkt team
15-01-2017 17:54:00 | Door: Bas Vlugt | hits: 5045 | Tags:

OMS doet sinds 1 januari ook de radiospot sales voor Sky Radio en Radio Veronica. Daarmee is OMS het grootste radiosaleshouse in Nederland geworden.

Sky Radio en Radio Veronica maken sinds 1 oktober onderdeel uit van het radiobedrijf waartoe ook 538 en Radio 10 behoren en dat op 9 januari dit jaar de naam Talpa Radio kreeg.

Als we de nieuwe verhoudingen tussen de radio sales houses in historisch persectief plaatsen dan is OMS per 1 januari niet alleen ruimschoots marktleider geworden, er is ook duidelijk het potentieel om verder bij de STER weg te lopen.

 


OMS heeft er per 1 januari zes nieuwe collega's bijgekregen.

Jacco Hornes, Account Director: "Na jaren te hebben gewerkt voor de merken Sky Radio en Radio Veronica is het als groot radio- en muziekliefhebber heel bijzonder om in een nieuw jaar bij OMS voor 7 mooie radiomerken te mogen werken. Ik kijk uit naar de samenwerking met mijn nieuwe radiovrienden bij OMS."

Franklin Gooyer, Account Manager: "Ik vind het een waar genoegen om bij OMS aan de slag te gaan. Ik kijk uit naar bijzonder mooie samenwerkingen met een heel gedreven direct sales team."Lisette Manders, Account Manager: "Met veel plezier ga ik in 2017 aan de slag voor OMS. Het welkom was fantastisch en ik kijk er naar uit om er samen iets moois van te maken!"
Bart de Vroom, Business Intelligence Analist: "OMS is een mooie club met enorm veel passie voor hun vak. Als Business Analist vind ik het geweldig om kennis met ze te delen en kijk ik uit naar mooie samenwerkingen."Sheng-Yi Cai, Planner: "Ik kijk uit naar een mooi nieuw jaar met een nieuwe uitdaging in een top team!"

 


Malou Buijs, Office Manager: "Na 4 jaar als gezicht en stem te hebben gewerkt voor de zenders en OMS, ga ik nu de stap maken waarop ik heb gewacht. Ik ga aan de slag als Office Manager bij OMS. Ik heb er heel veel zin in!"

 

www.oms.fm


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie