ONLY Creative Entrepreneurs verwelkomt True
23-03-2017 09:29:48 | Door: Katja Brokke | hits: 2655 | Tags:

Creatief bureau True maakt voortaan deel uit van ONLY Creative Entrepreneurs. Daarmee voegt de bureaugroep een derde creatief bureau toe, naast QiOnly en De Combinatie van Factoren. Hoewel de bureaus binnen ONLY Creative Entrepreneurs elkaar aanvullen met verschillende specialismen, blijft True een zelfstandig bureau met dezelfde dagelijkse leiding.

ONLY Creative Entrepreneurs bestaat nu uit drie bureaus. QiOnly zal zich nog sterker profileren als specialist in creative marketing en De Combinatie van Factoren werkt op het snijvlak van salesresultaat en merkbeleving.

True is al ruim 8 jaar gespecialiseerd in het maken van geïntegreerde campagnes. Vanuit de voormalige Pastoe Fabriek in Utrecht doen zij dat voor onder meer de Rabobank, Mitsubishi, Hogeschool Utrecht, Calvé en Centraal Beheer.

In de nieuwe constructie blijft True zelfstandig en werken voor haar eigen opdrachtgevers. De dagelijkse leiding blijft dan ook in handen van Robert Jan de Groot (commercieel directeur) en Jeroen Ritsema (creatief directeur).

Ritsema: “Het is voor True een heerlijke stap voorwaarts. De klik en de synergie was direct merkbaar. We zijn de afgelopen jaren gegroeid tot een sterk campagnebureau met prachtige merken en serieuze toekomstplannen. Door ons aan te sluiten bij een onafhankelijke groep met diezelfde creatieve, ondernemende geest willen we die groei doorzetten.”

DNA

Michael van Kerkwijk, directeur en mede-eigenaar van ONLY Creative Entrepreneurs: “De mensen binnen onze groep delen een vergelijkbaar DNA. We geloven dat ondernemerschap en creativiteit elkaar moeten versterken. Wij passen niet in een traditioneel hokje, maar we passen wél uitstekend bij elkaar. We kunnen elkaar aanvullen, uitdagen en inspireren."

"Onze ambitie is om onze groep nog sterker te laten groeien. Autonoom, maar ook met acquisities. Onze klanten vragen om ondernemerschap en creatief talent. Nieuwe manieren van samenwerken, het continue verkennen en inzetten van nieuwe kanalen, de combinatie van technologie en creativiteit. En wij zullen die roep de komende jaren alleen maar krachtiger beantwoorden. De komst van True is een sterke stap in die richting, waar we dan ook érg blij mee zijn.”

www.only.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie