OPEN Rotterdam kijkt terug op succesvol jaar
18-04-2017 15:29:27 | Door: Katja Brokke | hits: 2153 | Tags:

1110 nieuwsverhalen, 100 vlogs, 39 nieuwe series, 60 medewerkers, tweede keer op rij nominatie voor Lokale omroep van het Jaar, verdubbeling online bereik, ruim 100 samenwerkingspartners.

OPEN Rotterdam bracht in 2016 meer dan 1110 nieuwe videoverhalen, die eveneens werden overgenomen door mediapartners als RTV Rijnmond of NRC Handelsblad. Ze zendden 39 nieuwe tv-programma’s uit, deden verslag en maakten series, samen met meer dan 100 verschillende partners in de stad. Binnen het lokale publieke mediabestel is OPEN Rotterdam de eerste die live verslag doet met drie geschakelde telefoons online en via social media. Net als in 2015 leverden ze ook vorig jaar weer talent af, zoals Samantha Coleridge die nu live reporter is bij RTL Koffietijd. In 2016 wordt OPEN Rotterdam voor de tweede keer op rij genomineerd voor de Lokale Omroep van het Jaar en behaalt het van alle lokale omroepen het grootste online bereik en dat met een van de kleinste budgetten.

Bert Klaver, directeur van RTV Rijnmond: "Wij zijn erg blij met OPEN Rotterdam als onze lokale mediapartner. Zij zijn daadwerkelijk van toegevoegde waarde aan het media-aanbod.”

www.openrotterdam.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie