Oproep aan nieuw kabinet: Investeer in positie digitale creatieve industrie
31-03-2017 09:23:00 | Door: Arjen Westra | hits: 2389 | Tags:

 Bedrijven en organisaties die actief zijn in de digitale creatieve industrie doen in een open brief gericht aan het nieuw te vormen kabinet een oproep om de digitalisering van Nederland te stimuleren.

In de open brief aan de informateur worden zeventien stimuleringsmaatregelen genoemd op het gebied van economie, innovatie, talent en passende wet- en regelgeving.
 
De samenleving verandert in razend tempo door toenemende digitale mogelijkheden en internet.

Het is belangrijk dat iedereen die verandering kan bijhouden en de positie van Nederland als internationale voorloper verder wordt uitgebouwd.

De bedrijven in de digitale creatieve industrie doen een klemmend beroep op het nieuwe kabinet om hen te helpen bij het versnellen van de digitale ontwikkelingen om zo de concurrentie voor te blijven.
 
De ondertekenaars in de open brief: “Dat de wereld Nederland ziet als digitale broedplaats is geen vanzelfsprekendheid. Dankzij onze goede infrastructuur, open cultuur en de snelle adoptie van nieuwe oplossingen zijn we uitgegroeid tot het nieuwe testland. Dat is goed voor de Nederlandse economie, maar om dat vast te houden zijn investeringen, stimuleringsmaatregelen en adequate wet- en regelgeving nodig.” 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie