Oreo introduceert 30 Day Wonder Challenge
23-01-2017 16:44:00 | Door: Ton Boom | hits: 3173 | Tags:

Op 23 januari lanceert Oreo hun 30 Day Wonder Challenge op social media. Het merk gelooft dat tijdens de donkere, saaie en grijze dagen, iedereen wel wat extra Wonder kan gebruiken. Door de 30 Day Wonder Challenge te lanceren, hoopt Oreo geluk en plezier in het dagelijks leven van consumenten te brengen.

De challenge

De 30 Day Wonder Challenge bestaat uit 30 leuke testjes en twists voor consumenten om hun dag op te vrolijken met grappige activiteiten en om hun leven met wat meer Wonder te vullen. Elke dag voor 30 dagen lang – startend op 23 januari – zal een challenge worden aangekondigd op de ‘Oreo 30 Day Wonder Challenge’ Facebook eventpagina, waar consumenten zich voor aan kunnen melden.

Deze uitdagingen variëren van goedemorgen zeggen tegen minstens 10 personen op weg naar werk of je liefde tonen aan een speciaal iemand waar je aan denkt. Andere challenges houden in dat je jezelf gelukkig lacht en dat je ja zegt op elke kans die je krijgt die dag.

Oreo staat bekend om zijn iconische koekje en zijn vrolijke en positieve kijk op het leven. Met deze campagne wil Oreo consumenten stimuleren om het kind in zichzelf te ontwaken en verder te kijken dan de dagelijkse wereld, die van tijd tot tijd erg serieus kan zijn. De campagne zal - in samenwerking met PR bureau Weber Shandwick - in Nederland en België lopen.

#30DayWonderChallenge

www.oreo.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie