OriginalBabyBrands.com verzorgt levering Nutrilon Chinese consumenten
30-11-2016 11:58:00 | Door: | hits: 4087 | Tags:

Met de lancering van OriginalBabyBrands.com kunnen mensen in Nederland Nutrilon-babyvoeding bestellen en rechtstreeks naar familie en vrienden in China laten verzenden. Het platform is een initiatief van de eigenaren van Holland at Home, dat zich sinds 2005 richt op wereldwijde verzending van Nederlandse levensmiddelen aan consumenten in het buitenland. OriginalBabyBrands.com komt als afzonderlijk platform naast Holland at Home te staan. De producten worden rechtstreeks door Nutricia aangeleverd en de bezorging in China wordt door PostNL verzorgd.

One-stop-shop voor levering aan consumenten in China

Met deze dienst wil OriginalBabyBrands.com een eenvoudige, betrouwbare en veilige service voor de aankoop en verzending van Nutrilon garanderen voor mensen die in Nederland wonen en die de babyvoeding naar hun familie en vrienden in China willen sturen. PostNL heeft een speciale verpakking ontwikkeld die ervoor zorgt dat de producten in originele staat aankomen.

OriginalBabyBrands.com is beschikbaar voor bestellingen vanuit Nederland. Kopers in Nederland mogen per afleveradres maximaal zes pakken per week naar hun persoonlijke contacten in China verzenden. Directe levering door Nutricia waarborgt de echtheid van de producten en de houdbaarheid ervan. 

Lokale beschikbaarheid en eenvoudige route naar China

Lars Heugel, Managing Director OriginalBabyBrands.com: “Er is vanuit China een vraag naar hoogwaardige babyvoeding. Met Holland at Home zijn wij al sinds 2009 actief met online verkopen richting China. Daarbij stellen wij vast dat voor deze specifieke categorie van babyvoeding, de kopers op zoek zijn naar een oplossing die een gemakkelijke bestelling en eenvoudige verzending combineert. In dat licht hebben wij het nieuwe platform OriginalBabyBrands.com opgericht, volledig los van onze bestaande bedrijven die op een andere doelgroep en andere productcategorieën gericht zijn, en zonder enige vorm van gegevensuitwisseling voor commerciële doeleinden tussen de bedrijven. Wij zijn dan ook verheugd dat wij, met de ondersteuning van Nutricia en PostNL, deze groep mensen die in Nederland wonen en de Nutrilon babyvoeding naar hun naaste familieleden en vrienden willen sturen, een geschikte en duurzame oplossing kunnen bieden die beantwoordt aan hun specifieke behoeften."

Albertine van Wolfswinkel, Corporate Affairs Director Benelux Nutricia: “Door dit initiatief te ondersteunen, wil Nutricia de beschikbaarheid van Nutrilon in winkels in Nederland verder blijven verbeteren én tegemoetkomen aan de sterke vraag naar Nutrilon in China. De ondersteuning van het nieuwe onlinekanaal OriginalBabyBrands.com past in een serie maatregelen die Nutricia heeft genomen om aan de groeiende vraag te voldoen en de beschikbaarheid voor ouders in Nederland te blijven garanderen. Zo opende moederbedrijf Danone eerder al een online verkoopkanaal om rechtstreeks aan Chinese ouders te kunnen leveren. De leveringen aan OriginalBabyBrands.com zijn mogelijk door de eerdere uitbreiding van onze Europese productiecapaciteit en hebben geen gevolgen voor de leveringen voor de Nederlandse markt. Bovendien merken wij dat onze maatregelen een positief effect hebben en dat de verkrijgbaarheid van Nutrilon in Nederland sterk is verbeterd. Door de samenwerking met OriginalBabyBrands.com bouwen wij hieraan verder en het nieuwe platform staat ook voor een betrouwbaar en transparant logistiek traject naar China.”

Gerrit Mastenbroek, algemeen directeur pakketten & logistiek PostNL: “Er wordt jaarlijks veel melkpoeder naar China verzonden. PostNL is een betrouwbaar merk in China. Met dit initiatief zorgen we ervoor dat het distributieproces effectiever wordt ingericht waardoor we beter tegemoet kunnen komen aan de wensen van onze klanten.”

www.holland-at-home.com
www.originalbabybrands.com
www.nutriciavoorjou.nl
www.postnl.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie