PHD werkt voor ARAG
12-05-2016 10:50:00 | Door: | hits: 2397 | Tags:

PHD, onderdeel van OmnicomMediaGroup Nederland, heeft het ARAG-account gewonnen. ARAG is een toonaangevende, juridische dienstverlener. ARAG wil het merk meer versterken en investeren in verdere groei voor de komende jaren. PHD krijgt de verantwoording voor de mediastrategie, planning en inkoop. 

Gert-Jan Siebelink, Manager Corporate Communications & Marketing ARAG: “De tijd is rijp voor ARAG om een vervolgstap te maken, ook wat betreft media. Met de keuze voor PHD halen we een partner aan boord die relevante ervaring en kennis meebrengt, maar ons ook uitdaagt en creatief met ons spart. Die ons bedrijf, onze markt en uitdagingen echt wil doorgronden om tot vernieuwende oplossingen te komen, waar nodig samen met partners uit het netwerk van de OmnicomMediaGroup Nederland.”

Floris van Aller, Business Development Director PHD: ”Wij zijn buitengewoon blij om voor dit prachtige merk aan het werk te mogen gaan en een bijdrage te leveren aan hun ambitieuze doelstellingen. We hebben al een aantal creatieve ideeën met elkaar gedeeld, die we graag tot uitvoering brengen. We kijken uit naar een succesvol en langdurig partnership.”

www.phdmedia.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie