PHD werkt voor Noorderdierenpark Emmen
30-06-2015 15:03:00 | Door: Ton Boom | hits: 3049 | Tags:

PHD heeft het Dierenpark Emmen account gewonnen. Het 80 jarige dierenpark bevindt zich in een belangrijke transitiefase: Dierenpark Emmen gaat namelijk sluiten en belevenispark WILDLANDS Adventure Zoo Emmen gaat haar plek innemen. 

PHD wordt verantwoordelijk voor de media strategie, -planning en –inkoop voor dierenpark Emmen en het nieuwe WILDLANDS Adventure Zoo Emmen.

Irene Louwrier, manager marketing, communicatie & sales Dierenpark Emmen: “We staan als Dierenpark Emmen voor een grote uitdaging om in maart 2016 een nieuw concept met WILDLANDS te lanceren. We willen dit doen met een mediapartner waarmee we acties kunnen uitzetten die binnen onze visie passen. PHD past goed binnen deze strategie met hun andere manier van denken en innovatieve oplossingen”

Patrick Molleman, Managing Director PHD : “Het is fantastisch dat we dit mooie account aan onze portfolio toe kunnen voegen. We zijn al gestart met de laatste campagne voor Dierenpark Emmen om mensen te wijzen op de laatste kans om het 80 jarige dierenpark te bezoeken. Daarna gaan we vol aan de slag om plannen te maken voor de start van het geheel nieuwe park WILDLANDS Adventure Zoo Emmen.  We kijken uit naar een succesvol, langdurig partnership.”

www.phdmedia.com/Netherlands
www.dierenparkemmen.nl

 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

  Word lid van de Nederlands MediaNieuws Groep op LinkedIn

 Vacatures in media- en marketingcommunicatie