De Page Toiletwagen moet een einde maken aan vieze festivaltoiletten
19-05-2017 18:45:00 | Door: Max Vlugt | hits: 3202 | Tags:

Vieze toiletten op festivals; het behoort al jaren tot de grootste ergernissen van festivalbezoekers. Uit het Nationaal Toiletonderzoek 2016 blijkt dat het slecht gesteld is met de hygiëne van openbare toiletruimtes. Bijna driekwart voldoet niet aan de hygiënische maatstaven en komt bacteriologisch onvoldoende uit de bus. ’s Lands grootste toiletpapiermerk Page biedt toiletbezoekers op grote Nederlandse evenementen nu een superschone service aan: de Page Toiletwagen.

Een luxe toiletvoorziening waar het begrip ‘schoon’ tot in de puntjes ten uitvoer is gebracht. De Page Toiletwagen wordt meteen op de proef gesteld: de introductie vindt plaats op 15 mei op de Libelle Zomerweek in Almere; het grootste buitenevenement van Nederland met ruim 80.000 bezoeksters. Daarna vervolgt de Page Toiletwagen haar route naar andere drukbezochte festivals in het land.

Toiletbezoek wordt feestje

Page rekent deze zomer af met alle vooroordelen rondom toiletten op festivals. Een bezoekje aan de Page Toiletwagen zorgt gegarandeerd voor een schoon en prettig gevoel, zodat de bezoeker optimaal van het festival kan genieten. Page maakt een feestje van het toiletbezoek. Een blauwe loper als ontvangst, prachtig vormgegeven toiletten, een heerlijk frisse geur, een relaxt muziekje en diverse toiletjuffrouwen die zorgen voor de schoonste wc-brillen van Nederland. En – uiteraard – méér dan genoeg toiletpapier en vochtig toiletpapier om de Page Schoonroutine compleet te maken.  

Page Schoonroutine

De Page Toiletwagen is onderdeel van de Page Schoonroutine-campagne die het merk eerder dit jaar is gestart. Hierbij wil Page consumenten laten ervaren hoe fris en hygiënisch schoon het gebruik van vochtig toiletpapier naast het gewone toiletpapier is. De Page Schoonroutine campagne bestaat onder meer uit vier TV-commercials, een online activatie en de Page Toiletwagen op evenementen.

www.page.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie