Patrick Bolle Managing Director Meltwater
18-07-2017 15:32:00 | Door: Katja Brokke | hits: 3705 | Tags:

Media-intelligencebedrijf Meltwater heeft Patrick Bolle aangesteld als Managing Director. Bolle zal in zijn nieuwe functie de activiteiten van Meltwater in Nederland verder uitbouwen. Bolle groeit door vanuit een functie als New Business Manager bij Meltwater.

Bolle: "Ik ben heel blij met deze stap, het is snel gegaan. We zetten de laatste maanden grote stappen met Meltwater Nederland, mede dankzij de inzet van nieuwe technieken op het gebied van artificial intelligence en machine learning. Met PR Insights geven we Nederlandse organisaties zicht op wat er speelt in de samenleving en bij de concurrentie. Daarnaast bieden we inzicht in de effectiviteit van hun online inspanningen."

Helena Naverbrant, Area Director Frankrijk, BeNeLux bij Meltwater: "Patrick is de juiste man op deze plek. Hij heeft de afgelopen jaren aangetoond een inspirerende en resultaatgerichte leider te zijn. Het is snel gegaan met hem, Patrick is twee jaar geleden bij ons begonnen en is nu Managing Director. Ontwikkeling van leiderschap en talent is een speerpunt van ons HR-beleid."

www.meltwater.com/nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie