Paul Carpentier van Disney naar DFFRNT Media
02-05-2018 12:01:00 | Door: Bas Vlugt | hits: 6259 | Tags:

DFFRNT Media heeft Paul Carpentier aangesteld als Head of Sales. Hij is in deze functie verantwoordelijk voor het onderhouden van het huidige klantenportfolio en de totstandkoming van nieuwe partnerships binnen het media- en technologiebedrijf in Amsterdam. Carpentier (43) was ruim 17 jaar werkzaam bij The Walt Disney Company. Lokaal (NL) als Director Media Sales & Partnerships en internationaal (EMEA) in zijn rol als Director Ad Sales Strategy.

DFFRNT Media is opgericht door media-ondernemers Winston Gerschtanowitz, Bas Verhart en Taco Ketelaar. Het snel groeiende bedrijf richt zich onder meer op het ontwikkelen van digitale content en strategieën voor diverse eigen platformen en partners. Gerschtanowitz: "Vanwege de snelle groei van DFFRNT Media breiden onze werkzaamheden steeds verder uit, nationaal en internationaal. Paul is met zijn jarenlange ervaring binnen de entertainment industrie, zijn netwerk en zijn expertise in het creëren van Winston partnerships een welkome toevoeging in ons team. Wij zijn heel blij met zijn komst."

Paul Carpentier: "Vanaf de eerste kennismaking ben ik enthousiast over DFFRNT Media en de innovatieve, doeltreffende oplossingen die zij bieden aan haar partners. Ik kan niet wachten om samen met het team van DFFRNT en onze partners digitale content te creëren."

www.dffrntmedia.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie