Paul van Liempt presenteert BNR De Overname
03-11-2016 14:23:00 | Door: Ton Boom | hits: 2809 | Tags:

Op 1 november start het nieuwe programma BNR De Overname met Paul van Liempt op BNR Nieuwsradio. Het programma gaat over de keuzes, emoties en successen bij het (ver)kopen van een bedrijf.

In BNR De Overname belicht Van Liempt de stappen binnen het proces van een overname op een persoonlijke manier. Hoe pak je het goed aan wanneer je je bedrijf wil verkopen of uitbreiden? Van Liempt gaat op zoek naar de emoties achter de bedrijfsverkopen.

Een programma met persoonlijke verhalen van ondernemers; over hard werken, keuzes maken, blijdschap, schaamte, teleurstellingen en succes. Portretten die inspireren en andere ondernemers verder helpen.

Sjors Fröhlich: "Ik ben blij dat Paul van Liempt weer op BNR Nieuwsradio te horen is. Hij is echt onderdeel van ons station. Het idee achter BNR De Overname spreekt me erg aan. Wat gebeurt er persoonlijk met een ondernemer als hij zijn bedrijf verkoopt? En wie kan die verhalen beter naar boven halen dan Paul van Liempt?"

Paul van Liempt: "Avontuurlijke  ondernemers interviewen voor het beste radiostation van Nederland. Heel leuk om deze serie voor BNR Nieuwsradio te mogen maken."

Luister HIER de eerste uitzending.

BNR De Overname met presentator Paul van Liempt, vanaf 1 november iedere dinsdagavond 19:00-19:30 uur. BNR De Overname wordt mede mogelijk gemaakt door de sponsoren Marktlink, The Room en Virtual Vaults

www.bnr.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie