PauwR begint telefoondienst voor onlinemarketingadvies
13-03-2018 13:41:00 | Door: Katja Brokke | hits: 2134 | Tags:

(Online) marketeers kunnen voor onbeperkt telefonisch onlinemarketingadvies terecht bij Pym. Sparren en informatie en inspiratie opdoen bij ervaren specialisten voor een vast bedrag per maand.

De doelstelling van Pym is om met gerichte kennisdeling marketeers binnen (middel)grote organisaties zelfverzekerder te maken. Ze hoeven geen bureau in te huren, maar beschikken wel over de kennis en expertise van ervaren specialisten op elk gebied.

Het initiatief van Pym komt van digital marketingbureau PauwR. Zij constateerden in de afgelopen jaren dat voor steeds meer organisaties online marketing zo belangrijk is dat ze dit graag in eigen huis willen hebben, maar dat slechts weinig organisaties over een voldoende groot team beschikken dat de ontwikkelingen écht kan bijbenen en dat met elkaar kan sparren en elkaar beter kan maken. Pym, dat staat voor Push Your Marketing, helpt marketeers met vraagstukken over online marketing.

Houvast voor inhouse online marketeers

Vanuit PauwR is Panaging Partner Pieter Voogt nauw betrokken geweest bij de vorming van het concept, waarvoor hij inspiratie opdeed in andere branches.

Voogt: “De service van Pym speelt in op ontwikkelingen in de digitale marketing waarbij specialistische kennis een vereiste is. Bedrijven verspillen liever niet kostbare budgetten doordat goedwillende marketeers keihard hun best doen, maar geen klankbord binnen de organisatie hebben. Om als individu alle trends in de digitale marketing bij te houden, is ondoenlijk. Ook niet als diegene zich fulltime bezighoudt met online marketing. Pym biedt marketeers houvast als ze er even niet uitkomen.”

Zelfvertrouwen

Marketeers sluiten voor 97 euro per maand een persoonlijk membership af. Hiervoor krijgen zij onbeperkt telefonisch advies over bijvoorbeeld Google AdWords, SEO, conversie-optimalisatie, display ads en retargeting. Pym biedt de member nog meer voordelen: toegang tot een kennisportal, marketingtips per e-mail en korting op additionele producten en trainingen.

Voogt: “Met Pym willen we dat bedrijven zorgeloos en met meer zelfvertrouwen online marketing kunnen uitvoeren. Door het lage bedrag is het voor veel bedrijven betaalbaar en een stuk voordeliger dan het inhuren van een bureau.”

Het team van Pym bestaat uit meer dan vijfentwintig digitale marketeers van PauwR die in hun eigen discipline op de hoogte zijn van alle meest recente mogelijkheden binnen online marketing.

Voogt: “Zij zorgen voor de telefonische adviezen op maat, zodat de Pym-member over steeds meer specialistische vakkennis beschikt. Pym levert een bedrijf dus ook tijdswinst op. Eén telefoontje zorgt ervoor dat een marketingprofessional meteen het juiste antwoord krijgt én zijn kennis uitbreidt. Op die manier zijn de maandelijkse kosten snel terugverdiend. Pym is geen ICT-helpdesk. We beantwoorden geen vragen over computers die niet opstarten. En ook niet hoe je een nieuwe foto op een website plaatst. Maar dus wel als een marketeer belt die een vraag heeft over adverteren op Bing of wil checken of de clicktags goed zijn geplaatst.”

Marketeers sluiten een Pym-membership af op naam, voor één marketeer en één website.

Voogt: “Wij zoeken nadrukkelijk naar members die digitale marketing als onmisbaar onderdeel zien in de bedrijfsvoering. De juiste match is hierin essentieel. We streven een langdurige samenwerking na die leidt tot het gewenste resultaat op de lange termijn.”

Er is ook een apart membership voor bureaus, zoals reclamebureaus en webbouwers.

www.pauwr.nl
www.pym.today

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie