PauwR neemt contentmarketingbureau Eddit over
18-04-2017 15:00:00 | Door: Katja Brokke | hits: 2337 | Tags:

Contentmarketingbureau Eddit uit Eindhoven maakt sinds kort deel uit van PauwR Digital Marketing uit Tilburg. PauwR voegt hierdoor contentmarketing en leadkwalificatie toe aan haar dienstenpakket op het gebied van digital marketing. 

Alle medewerkers en klanten van Eddit zijn mee overgegaan naar het bureau uit Tilburg, dat ook een kantoor heeft in Amsterdam. De naam Eddit verdwijnt.

Ron Groot, oprichter Eddit: “Wij zijn de laatste jaren getransformeerd van specialist in sales en acquisitie tot contentmarketingbureau. Daarbij merkten we dat onze klanten veel meer vragen hadden op het gebied van online marketing. Om deze kennis organisch op te bouwen zou te lang duren, vandaar dat we aansluiting hebben gezocht bij PauwR, waarmee we al samenwerkten.”

Door de overname groeit het aantal medewerkers van PauwR naar 29. Zij bedienen klanten als Whirlpool, Voetbal International, Melitta, Nationale Opera en Terre des Hommes met digitalmarketingdiensten. Contentmarketing ontbrak daar nog aan.

Pieter Voogt, oprichter van PauwR: “Ons doel is om impact te maken voor onze klanten. Dat kunnen we nog beter als we ze ook kunnen voorzien van SEO-content, whitepapers, e-mail marketing, marketing automation maar ook het opzetten van chatbots. We hebben nu een contentteam met veel ervaring dat deze zaken voortvarend kan oppakken.”

Beide oprichters kennen elkaar al zo’n 9 jaar en kwamen eind 2016 in gesprek over een mogelijke overname. Groot blijft als Business Developer aan PauwR verbonden.

www.pauwr.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie