Peoplesminds helpt B2C bedrijven met antwoord op consumentenrevolutie
19-08-2015 11:07:00 | Door: | hits: 1976 | Tags:

De wereld verandert snel. Succesvolle nieuwkomers die markten veroveren en veranderen hebben één overeenkomst: zij zijn van toegevoegde waarde door het leven van consumenten leuker, gemakkelijker en beter maken. De klant heeft het voor het zeggen, de consumentenrevolutie is een feit. Het strategische consultancy bureau Peoplesminds helpt bedrijven in Retail, Travel en Leisure markten met een gedegen aanpak om antwoord te geven op deze revolutie en heeft een 100% focus op customer centric koers. Peoplesminds is gevestigd aan de Amsterdamse Zuidas en vanaf juli 2015 actief.

Leuker, makkelijker en beter leven 

Michel la Pierre, founder en managing consultant: "Wij geloven dat de enige weg naar structurele groei gerealiseerd wordt door loyale klanten via waardevolle relaties. Doordat wij bedrijven helpen het leven van consumenten gemakkelijker, beter en leuker te maken veroveren zij een groter marktaandeel. Om dit resultaat te realiseren heeft Peoplesminds unieke customer centric modellen en werkwijze ontwikkeld. De kern van deze modellen is gebaseerd op de balans tussen consumenten aanbod, klantreis, beleving en klantrelatie."

Concreet inzicht nieuwe markt en bewerking 

Peoplesminds brengt de huidige situatie in kaart, zet deze af tegen marktontwikkelingen en geeft beeld van de customer centric volwassenheid van de organisatie. In een animatievideo, infographic en rapportage krijgt het strategisch management concreet beeld over hun toekomstige bedrijf, marktbewerking en hoe zij hier gefaseerd naartoe kunnen groeien. Wanneer een bedrijf kiest voor het nieuwe toekomstscenario, begeleidt Peoplesminds desgewenst de volledige implementatie, cruciaal om de transformatie naar een customer centric bedrijf tot een succes te maken.

Zekerheid

Samenwerken met Peoplesminds geeft als resultaat dat bedrijven effectief zijn in hun customer centric aanpak en executie. Peoplesminds levert zekerheid van de juiste koers en implementatie. Gefaseerd veilig en met draagvlak verbeteren, terwijl de dagelijkse bedrijfsvoering doorgaat.

www.peoplesminds.nl

Lees ook het interview dat wij deden met Michel la Pierre over Peoplesminds

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie