Philips schakelt VICE in voor online video
27-06-2017 11:30:17 | Door: Katja Brokke | hits: 4040 | Tags:

Philips en VICE lanceren een online film om de Philips OneBlade onder de aandacht te brengen van een jonge mannelijke doelgroep. In de film laat acteur Achmed Akkabi zien hoe de Philips OneBlade jonge mannen kan helpen de stijl van hun baard af te stemmen op elke situatie. Het is de eerste keer dat VICE en Philips samenwerken.

Philips richt zich met de male-grooming tool OneBlade op jonge mannen die de vrijheid willen om een stijl te kiezen die op dat moment bij ze past. Philips heeft VICE gevraagd om, naast de distributie van de internationale Philipscommercials op verschillende VICE platformen, een online film te maken die resoneert met een jonge doelgroep. Het resultaat is een film die op een luchtige manier inspeelt op de clichés rondom millennials.

Pieter Conings, marketingmanager Male Grooming Benelux van Philips: “We hebben voor VICE gekozen omdat zij als geen ander weten wat jonge mensen beweegt en hoe je op een relevante manier via videocontent een product onder de aandacht kan brengen. De online film is een mooie aanvulling op de huidige Philipscommercials die een bredere doelgroep aanspreken. VICE is erin geslaagd een humoristische film te maken die aansluit bij de belevingswereld van millennials.”

www.vice.com/nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie