Pool maakt campagne a.s.r. met rapper Sticks
15-06-2017 13:30:00 | Door: Katja Brokke | hits: 3154 | Tags:

A.s.r. lanceert een vervolg op de campagne van vorig jaar met rapper Sticks. Voor de nieuwe campagne heeft Sticks drie bekende Nederlanders uitgenodigd samen met hem te rappen over een onderwerp dat hen aan het hart gaat. Voor actrice Katja Schuurman (Return to sender) is dat kinderarbeid. Voor oorlogsfotograaf Eddy van Wessel is dat wapenhandel en voor longarts Wanda de Kanter is dat haar strijd tegen de tabaksindustrie.

De campagne start online op 15 juni. Op 17 juni start de tv- en radiocampagne met Schuurman en Van Wessel. De commercials worden ondersteund met een abri-campagne en vlogs. Het vervolg van de campagne met longarts De Kanter van het Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis start in het najaar van 2017.

Sticks: “Het gaat erom hoe je als bedrijf in de wereld staat. Investeren in wapenhandel, lijkt logisch dat je dat niet doet maar dat is het helaas niet. A.s.r. laat zien dat het daarover nadenkt met hun beleid. Je leest dat dan ook terug in bijvoorbeeld de Eerlijke Verzekeringswijzer. Ik heb echt het idee dat a.s.r. goed bezig is en verantwoordelijkheid neemt. 'Ik verwacht een duurzaam en humaan beleid', rapte ik vorig jaar. Laat 't maar zien! Daarom sta ik achter de campagne van a.s.r., omdat ze onder andere met de onderwerpen kinderarbeid, wapenhandel en de tabaksindustrie bewijzen een andere verzekeraar te zijn doordat zij antwoord geven op de kritische vragen die ik heb gesteld.” 

Schuurman: "Ik doe mee aan deze campagne voor omdat a.s.r. een voorbeeld is van een bedrijf dat verantwoordelijkheid neemt en investeert in duurzame ondernemingen. Zo werken we allemaal mee aan een betere wereld. Dat iedereen de kans krijgt om het mooiste eruit te halen. Daar draag ik graag aan bij."

Credits:
Bureau: Pool | Creatie: Erwin Kleinjan | Regisseur: Paul Meyer | Strategie: Bob Stehmann | a.s.r.: Boudewijn van Uden, Hella de Weger en Nathalie van den Bor

www.poolworldwide.com
www.asr.nl/hetanderebewijs

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie