Pr-stunt Kek Mama met Bobbi Eden
30-05-2017 10:41:00 | Door: Katja Brokke | hits: 4009 | Tags:

De campagne Slaapkamerstress? Kek Mama helpt, is live. Bobbi Eden twitterde onlangs dat ze niet ingaat op geruchten over een uitgelekte sekstape van haar en haar man Mark. De tape blijkt een pr-stunt van Kek Mama.

In de video is te zien hoe Bobbi en Mark "eindelijk weer eens een leuk filmpje" maken. Ze worden gestoord door gehuil van baby Brandon en een stuk speelgoed dat in Bobbi’s rug prikt. Het komt er dus niet van. Bobbi en Mark zijn zeker niet de enige: 70 procent van de moeders heeft minder seks dan voordat er kinderen waren. Dat blijkt uit een Kek Mama-enquête.

Slaapkamerstress? Kek Mama helpt

De video is onderdeel van de crossmediale campagne Slaapkamerstress? Kek Mama helpt. De hele maand juni besteed Kek Mama aandacht aan dit onderwerp. Met artikelen in het magazine, online en via een grote socialmediacampagne. Consumenten kunnen een abonnement afsluiten met een Livera-lingeriebon.

Laura Ebbenhorst, marketingmanager van Kek Mama: “Met onze campagnes doorbreken wij een taboe. Altijd met een flinke dosis humor en relativering. Dat werkt verfrissend en slaat aan.”

Voor de eerste campagne in de reeks, ZonZeeStress Kek Mama helpt waarvan de video 580.000 keer bekeken werd, won het merk een Mercur voor Marketingactie van het jaar. De campagnes zijn bedacht in samenwerking met Deborah Bosboom en Tim den Heijer van De Combinatie van Factoren. Schrijfster en columnist Roos Schlikker is verantwoordelijk voor het script en regie en edit is gedaan door Marjolijn Heijnen.

www.kekmama.nl
www.sanoma.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie