Prins Constantijn keynote bij kick-off NRC Live
27-01-2015 23:41:00 | Door: Ton Boom | hits: 7409 | Tags:

NRC Live beleeft haar kick-off op 5 maart 2015. Het eerste programma gaat over de innovatiekracht van Nederlandse bedrijven en de impact van technologische ontwikkelingen op traditionele businessmodellen. Over wat gevestigde bedrijven kunnen leren van de startupmentaliteit. Constantijn van Oranje-Nassau, bestuurslid van het onlangs gelanceerde nieuwe initiatief StartupDelta, opent de NRC Live kick-off Moonshot.

Door snel groeiende en marktverstorende startups als Whatsapp, Uber, Airbnb en Tesla, staan technologie en innovatie inmiddels hoog op de agenda in directiekamers. In een rap tempo volgen de technologische ontwikkelingen elkaar en dendert de digitale revolutie door. Het gevolg: een flinke verstoring van traditionele businessmodellen binnen álle sectoren. Voor gevestigde bedrijven geldt: hoe blijf je relevant en welke koers zet je in?

Sprekers

Constantijn van Oranje-Nassau gaat tijdens de bijeenkomst uitgebreid in op de plannen om met het team van StartupDelta Nederland op de kaart te zetten als Europese verzamelplaats voor vernieuwende startende ondernemers uit het buitenland.

Behalve Prins Constantijn, voormalig kabinetschef van eurocommissaris Neelie Kroes (Digitale Agenda), delen ook ceo Pim van der Feltz (Google Benelux), hoogleraar Henk Volberda (RSM Erasmus University) en Yuri van Geest (Singularity University) de nieuwste inzichten over digitale trends en de worstelingen met nieuwe businessmodellen.

Verder staat een vraaggesprek gepland met Nederlandse kopstukken van Uber, Rockstart en Salesforce, onder leiding van journalist Eva de Valk. In kleinere rondetafelgesprekken gaan toonaangevende startups als Vandebron en 3DHubs in gesprek met deelnemers.

Bekijk het volledige programma hier

Over NRC Live 
NRC Live is de nieuwe kenniseventstak van NRC Media. Met exclusieve bijeenkomsten voor professionals die openstaan voor nieuwe inzichten. NRC Live stelt de juiste vragen, op het juiste moment en brengt sleutelspelers uit bedrijfsleven, wetenschap en overheid samen. Zo wil NRC Live relevante discussies aanjagen. Antwoorden vinden op pijlsnelle economische en maatschappelijke veranderingen met zakelijke impact.

www.nrclive.nl

www.nrc.nl

 

 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

 Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures in media- en marketingcommunicatie