Prison Break na acht jaar terug bij Fox
09-03-2017 07:25:00 | Door: Arjen Westra | hits: 2633 | Tags:

Na acht jaar brengt FOX de serie Prison Break terug op de Nederlandse televisie. Op woensdag 5 april start de zender met het langverwachte vijfde seizoen, 24 uur na de première in Amerika. De cast bestaat onder anderen uit de vertrouwde gezichten van Wentworth Miller, Dominic Purcell en Sarah Wayne Callies. Het nieuwe seizoen van Prison Break telt negen afleveringen.

In het nieuwe seizoen van Prison Break zit, de eerder dood geachte, Michael (Wentworth Miller) vast in een gevangenis in Yemen. Hij wordt echter al snel herenigd met zijn broer Lincoln Burrows (Dominic Purcell) en Sara Tancredi (Sarah Wayne Callies) om de grootste ontsnapping ooit aan te gaan.


 
De eerste vier seizoenen van Prison Break werden tussen 2005 en 2009 uitgezonden. De serie vertelt het verhaal van een ten onrechte tot de dood veroordeelde man, die alleen op zijn broer kan vertrouwen om uit zijn benarde situatie te ontsnappen. Prison Break werd al snel bekeken door een wereldwijd miljoenenpubliek. Prison Break werd onder meer beloond met twee Golden Globe nominaties en sleepte een People's Choice Award in de wacht.
 
Seizoen vijf van Prison Break is vanaf 5 april iedere woensdag om 21.00 uur te zien op FOX.

www.fox.com

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie