Radioduo Mattie en Wietze uit elkaar
05-05-2017 09:33:00 | Door: Marianna Beets | hits: 4925 | Tags:

Het succesvolle radioduo Mattie en Wietze gaat uit elkaar. Mattie Valk heeft een nieuw contract getekend bij Qmusic, met Wietze de Jager wordt niet meer onderhandeld.

Dat bevestigt Qmusic naar aanleiding van berichtgeving van De Telegraaf. De twee zijn niet alleen al jaren samen in de ochtend op de radio te horen, ze zijn ook privé vrienden. Er waren al enige tijd geruchten dat ze samen naar concurrent Skyradio van Talpa zouden vertrekken, maar met de deal die Mattie heeft gesloten met Qmusic lijkt dat van de baan.

Iwan Reuvekamp, Programma Directeur van Qmusic: “We zijn heel blij dat Mattie heeft bijgetekend en ook de komende jaren bij Qmusic te horen zal zijn. De afgelopen maanden hebben we veel gesproken met zowel Mattie als Wietze. Heel graag zouden we met beide dj’s verder willen gaan, ik ben dan ook verbaasd over de recente berichtgeving. De deur bij Qmusic heeft altijd voor Wietze open gestaan.”

De ochtendshow van het duo is tussen 6.00 uur en 9.00 uur het op drie na best beluisterde programma op de Nederlandse radio.

www.qmusic.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie