Quadia stelt Jeroen van Rossum aan als opvolger van managing director Nico Verspaget
08-12-2020 12:00:00 | Door: Saskia van Weert | hits: 2714 | Tags:

Na bijna 17 jaar aan het roer van zijn onderneming te hebben gestaan, verlaat Nico Verspaget eind 2020 Quadia. Als opvolger is Jeroen van Rossum aangesteld, die afkomstig is van moederorganisatie United.

Verspaget begon het bedrijf in 2004 en verkocht het in oktober 2018 aan United.

Nico Verspaget: “Het wordt tijd voor nieuwe uitdagingen voor mijzelf en voor een nieuwe leider bij Quadia. In 2003 bedachten we dat video via internet weleens een booming markt kon gaan worden. De meeste spelers die we nu kennen in deze markt bestonden toen nog niet, zelfs YouTube niet. Ik ben er trots op dat we dit mooie bedrijf met een gedreven team door alle marktontwikkelingen en economische cycli hebben geleid en uiteindelijk een unieke plek hebben kunnen geven bij United. Het bedrijf is klaar voor een volgende fase. Ik blijf actief als ondernemer maar ga me de komende periode ook richten op mijn grote passie, muziek. Verdere concrete plannen heb ik nog niet.”

René Delwel, algemeen directeur van United: “Wij hebben het afgelopen jaar samen met Nico gewerkt aan zijn opvolging. Jeroen van Rossum is in 2018 vanuit United al betrokken geweest bij de aankoop van Quadia en is vanwege deze achtergrond en zijn marktkennis, de aangewezen persoon om samen met het bestaande leadershipteam het bedrijf te leiden.”

Quadia en United werken sinds de overname samen en door de coronacrisis is de samenwerking nog intensiever geworden. Quadia is een kleurrijke mix van bevlogen videomakers, producers, editors, developers en webcast operators.

nl.quadia.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie