RA*W Advertisers organiseert Lagerhuis
05-12-2018 09:54:02 | Door: Max Vlugt | hits: 3658 | Tags:

RA*W Advertisers, het platform voor jong talent in de creatieve industrie, organiseert op 17 januari 2019 de eerste editie van het RA*W Advertisers Lagerhuis; een origineel Lagerhuisdebat tussen jong talent en senior management in de Rode Hoed te Amsterdam.

Tijdens dit debat zal er op basis van relevante en confronterende stellingen een gesprek ontstaan dat beide partijen inzicht geeft in elkaars beweegredenen en overtuigingen. Een gesprek dat volgens RA*W Advertisers hoognodig is en mooie ontwikkelingen in de industrie kan veroorzaken. Dit initiatief wordt georganiseerd in samenwerking met de VEA.

RA*W Advertisers zet zich al jaren in voor talentontwikkeling binnen de Nederlandse creatieve industrie. Eén van de pijlers is het dichter bij elkaar brengen van jong talent en management, door meer onderling begrip te creëren.

Eerder dit jaar kon men meelezen met een publieke discussie tussen RA*W Advertisers bestuurslid Sven Stroomberg en bureaudirecteur Dick van der Lecq over talentontwikkeling binnen de reclame-industrie. Als gevolg hiervan kwamen vanuit verschillende hoeken meer discussiepunten bovendrijven. Tijdens het debat komen er uiteenlopende stellingen aan bod. Deze zullen onder andere gaan over (het gebrek aan) loyaliteit, de war on talent en investering in talentontwikkeling.

Aan het debat nemen 25 jonge talenten en 25 seniors deel. Daarnaast is er ruimte voor 70 toeschouwers. RA*W Advertisers maakt aan de hand van alle aanmeldingen een selectie van deelnemers aan het debat.

Het debat vindt plaats op donderdag 17 januari van 17:00 uur tot 18:00 uur in de Rode Hoed te Amsterdam, met aansluitend een borrel.

Het RA*W Advertisers Lagerhuis is gratis en toegankelijk voor iedereen uit de creatieve industrie. Meld je voor 10 januari hier aan.

www.rawadvertisers.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie