RECMA: MEC nummer 1 mediabureau van Nederland
24-03-2015 17:18:00 | Door: Ton Boom | hits: 10351 | Tags:

MEC Nederland is uitgeroepen tot nummer 1 mediabureau van Nederland door onderzoeksbureau RECMA.  Dit blijkt uit het meest recente, halfjaarlijkse kwalitatieve onderzoeksrapport waarin de mediabureau branche wordt geëvalueerd. MEC komt van een gedeelde #1 positie in het verslag van augustus 2014 en een #4 positie in het rapport van maart 2014.

De kwalitatieve evaluatie van RECMA gaat verder dan enkel billings. De sterke en zwakke punten van de mediabureaus worden gedetailleerd geëvalueerd aan de hand van een set van 19 criteria die gesegmenteerd zijn in vier categorieën: concurrentievermogen, vitaliteit, resources en klantprofiel.

De criteria betreffen onder andere omzetaandeel en –groei, account wisselingen, new business, stabiliteit in de top van het management, evenals de toename van digitaal gespecialiseerd personeel, het leveren van gediversifieerde diensten en de klantrelaties.

De kwalitatieve evaluatie geeft een overzicht van de prestaties van elk bureau op basis van deze criteria. Dat MEC Nederland het beste scoort, onderstreept het succes van het bureau binnen alle vier de categorieën.

Eric Kramer, CEO van MEC Nederland: "Dit is een fantastische prestatie en een geweldige erkenning van ons harde werk. Klanten zijn tegenwoordig op zoek naar een geïntegreerde digitale dienstverlening én strategisch leiderschap, om te kunnen groeien in markten die sterk in ontwikkeling zijn. De RECMA ranking van MEC op nummer 1 in Nederland, laat zien dat we succesvol zijn in hetgeen we dagelijks doen voor onze klanten. We zijn dan ook erg trots op deze erkenning voor ons hele team."

Verder bewijs van het succes van MEC in 2015 is dat MEC wereldwijd eveneens is gestegen naar 's werelds #3 bureaunetwerk, met + 31% punten  ten opzichte van vorig jaar. RECMA classificeerde MEC ook als 'dominant' in het hoogste aantal markten, te weten Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Italië, Hongarije en het Midden-Oosten.

 

 

 

 

 

www.mecglobal.nl
www.recma.com