Rabobank en KNHB verlengen partnership met vier jaar
21-03-2017 09:19:00 | Door: Arjen Westra | hits: 2495 | Tags:

Rabobank en de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB) hebben hun samenwerking verlengd tot en met 2020.

Rabobank blijft shirtsponsor van het Nederlands dames- en herenelftal en is de naamgever van de Europese Kampioenschappen Hockey komende zomer in Amsterdam, de Rabo EuroHockey Championships 2017.

Daarnaast richt de samenwerking zich meer dan ooit op de verenigingen en het verenigingsleven. 

Tophockey is en blijft een belangrijk onderdeel in de samenwerking. Beide Nederlandse elftallen kunnen al ruim twintig jaar rekenen op de steun van de Rabobank.

Niet alleen de nationale teams en internationale evenementen waarbij Rabobank nauw betrokken is, zijn voor de bank belangrijk.

Het hart van de nieuwe sponsorstrategie van Rabobank wordt gevormd door de duurzame ondersteuning van het Nederlandse verenigingsleven.

Rien Nagel, lid raad van bestuur Rabobank: “Verenigingen vervullen in deze tijd een belangrijke maatschappelijke rol. Zij vormen met elkaar het grootste sociale netwerk van ons land. Ze verbinden mensen door alle lagen en leeftijden van de bevolking en dragen hiermee bij aan een sterkere meer tolerante samenleving."

Nagel: "Ook leiden ze talenten op die zonder de vereniging nooit zo ver zouden komen. Rabobank gelooft in de kracht van de verenigingen en zet hen de komende vier jaar dan ook centraal in haar sponsorstrategie.”

De partijen met wie Rabobank de komende vier jaar intensief samenwerkt zijn niet alleen de sportorganisaties NOC*NSF/TeamNL en de KNHB maar ook Kunstbende, Mojo/Lowlands en Landelijk Kennisinstituut Cultuureducatie en Amateurkunst (LKCA).

www.rabobank.nl


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie